Hva er en andre fetter?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en andre fetter?
Hva er en andre fetter?

Video: Hva er en andre fetter?

Video: Hva er en andre fetter?
Video: Lotto Reklame - Sover du? Nei, jeg skrur 2024, Mars
Anonim

Vanligvis refererer "cousin" til en "første fetter", en slektning hvis siste felles stamfar med emnet er en besteforelder.

Hva er et eksempel på en andre fetter?

Eksempel: Den felles stamfaren er din fetters oldeforeldre. 1 "flott" + 1=2, så dette er din andre fetter. … Eksempel: Hvis tippoldeforelderen din er din fetters oldeforeldre, er du 4 generasjoner fjernet og kusinen din er 3 generasjoner fjernet fra din felles stamfar.

Hvordan er andre søskenbarn i slekt?

Det betyr at den nærmeste stamfaren som to personer har til felles, er en besteforeldre. (Hvis de var noe nærmere beslektet, ville de vært søsken.) "Second coussins" betyr at den nærmeste felles stamfaren er en oldeforeldre. Søskenbarn og søskenbarn har altså en tippoldeforeldre som sin siste felles stamfar.

Hva er forskjellen mellom 1. fetter en gang fjernet og 2. fetter?

Førstekusiner deler en besteforeldre, andre fettere deler en oldeforeldre, tremenn deler en tippoldeforeldre, og så videre. … Så din første fetter når du er fjernet, er barnet (eller forelderen) til din første fetter. Din andre fetter når den er fjernet, er barnet (eller forelderen) til andre fetteren din.

Hva andre fetter betyr?

Din andre fetter er barnebarnet til din oldeonkel eller -tante. Oldeonkelen din er i samme generasjon som besteforeldrene dine, noe som betyr at du er i samme generasjon som barnebarnet hans. … En fetter som er «fjernet to ganger» vil være din fetters barnebarn eller besteforeldre, eller besteforelderens fetter.

Anbefalt: