Kan f 35 luftkamp?

Innholdsfortegnelse:

Kan f 35 luftkamp?
Kan f 35 luftkamp?

Video: Kan f 35 luftkamp?

Video: Kan f 35 luftkamp?
Video: F-35 yoxsa Su-57 ? Hansı qırıcı ən yaxşısıdır ? 2024, Mars
Anonim

Berke sa at videoen beviser at F-35 er en "svært manøvrerbar, svært effektiv hundekampplattform", men han ville ikke bruke akkurat den manøveren i en skikkelig luftekamp. Flatspinnet er "ikke en effektiv hundekampmanøver, og i noen tilfeller vil du unngå å gjøre det."

Har F-35 blitt brukt i kamp?

Visste du at F-35 er utprøvd i kamp med six services etter å ha brukt flyet i kampoperasjoner eller NATO-oppdrag?

Er F-35 hackbar?

F-35s Mission Data Files også, en samling eller databibliotek av kjente trusler spesifikke for utpekte trusselområder over hele kloden, representerer den typen system som rett og slett ikke kan hackes. … Den stadig mer alvorlige cybertrusselen mot store plattformer og våpensystemer er på ingen måte begrenset til F-35.

Hvorfor er F-35 så dårlig?

Det har vært så mange problemer med F-35 at det er vanskelig til og med å oppsummere dem. Pilot blackouts, for tidlig delfeil, programvareutviklingskatastrofer og mer har alle vært med i ulike dokumenter gjennom årene. Å skyte med hovedpistolen kan knekke flyet.

Kan jetfly luftekamp?

Siden den filmen ble lansert, har imidlertid luftkamp mellom jagerfly stort sett skjedd på skjermen, ikke i den virkelige verden. Det har vært bare én luftkamp som involverte et amerikansk fly i de siste 20 årene: i 2017 skjøt en pilot fra den amerikanske marinen ned et syrisk jagerfly. F-14 Tomcats fløyet av Mr.

Anbefalt: