Er luker tilfeldig døde i dagslys?

Innholdsfortegnelse:

Er luker tilfeldig døde i dagslys?
Er luker tilfeldig døde i dagslys?

Video: Er luker tilfeldig døde i dagslys?

Video: Er luker tilfeldig døde i dagslys?
Video: mystiske lys og noe annet skjedde for en time siden i San Diego 2024, Mars
Anonim

Som du allerede vet, klekker i DBD gyter tilfeldig for å hjelpe overlevende å unnslippe kartet. Når du har funnet luken, må du åpne den. Hvis det er to eller flere overlevende igjen, trenger du en skjelettnøkkel eller en sløv nøkkel for å åpne den.

Gir luken tilfeldig?

Luken gyter på et tilfeldig sted på hvert kart. Det vil bare vises når det bare er én overlevende igjen i rettssaken. Mens gytene er i kartets viktigste landemerker omtrent 90 % av tiden, kaster de deg noen ganger en kurveball og gyter i de mer avsidesliggende 10 % av stedene.

Gyter luken tilfeldig i døden ved dagslys?

Spawn Locations

The Hatch gyter i et tilfeldig sted i miljøet, som er forhåndsbestemt av kartgeneratoren. Å tilby. Når du laster inn i en prøveversjon, er luken usynlig og kan ikke samhandles med før spesifikke betingelser er oppfylt som gjør den synlig for alle spillere.

Hvordan gyter luker DBD?

A Hatch vil alltid gyte når antall overlevende som er igjen i live er én mer enn antallet generatorer som har blitt fullført. Den vil bli forseglet til det bare er én overlevende igjen eller til en overlevende åpner den med en nøkkel, vanligvis funnet i en av kistene under rettssaken eller som et inventarelement.

Er morderen tilfeldig død i dagslys?

Play As Killer, de 4 overlevende vil bli med i lobbyen på random.

Anbefalt: