Er lavprofildekk?

Innholdsfortegnelse:

Er lavprofildekk?
Er lavprofildekk?

Video: Er lavprofildekk?

Video: Er lavprofildekk?
Video: Hvordan skifte dekk med en dekkskiftmaskin 2024, Mars
Anonim

Lavprofildekk er i utgangspunktet dekk med kortere og stivere sidevegg som også er bredere enn et tradisjonelt dekk. Stemplet på siden av hvert eneste dekk er en numerisk kode, for eksempel '205/45-R16'. … Vanligvis, hvis dette sideforholdet er under '50', anses dekket som lavprofil.

Hva betyr lavprofildekk?

Low-Profile dekk er dekk med kortere sidevegghøyde og bred slitebane. … Lavprofildekk har vanligvis bredere kontaktflater på veien. Disse dekkene har en tendens til å tilby forbedret veigrep og grep når det kommer til styring og kjøreegenskaper, for eksempel Goodyear Eagle® F1 SuperCar® 3.

Er lavprofildekk trygge i snøen?

Lavprofildekk gir deg en hardere og mer støyende tur. … De må ha samme størrelse som hjulene og dekkene du har nå, men siden de er designet for snø og is, vil de gi deg mye, mye bedre håndtering i vintervær.

Er lavprofildekk helårs?

Og det handler ikke bare om kjøretøytype. Mange moderne lavprofildekk tilbys med slitebaneblandinger for hele sesongen, sommeren eller vinteren. Tidligere var det kun sommerdekk med kortere sidevegger. Du må også tenke på været du møter for å gjøre det beste valget.

Er 50 et lavprofildekk?

Lavprofildekk har kortere sidevegg eller lavere sideforhold enn vanlige dekk. De har også større slitebaneblokker, en stivere, bredere topp og kan lages av spesialiserte forbindelser. Vanligvis anses et dekk med 50 eller mindre som lavprofil.

Anbefalt: