Er vaktmester bra for ære?

Innholdsfortegnelse:

Er vaktmester bra for ære?
Er vaktmester bra for ære?

Video: Er vaktmester bra for ære?

Video: Er vaktmester bra for ære?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Mars
Anonim

The Warden er en god klasse for nybegynnere ettersom den har en god balanse mellom både angrep og forsvar, og den er generelt bra for å spille alle slags roller på slagmarken. Som alt annet i For Honor er det imidlertid mye å vite når det gjelder å mestre klassen. Her er alt du trenger å vite om Warden.

Er Warden god for ære 2021?

Det er en god helt å bruke hvis du hele tiden vil blande angrepene dine for å få motstanderen ut av posisjon. Warden har en utmerket skjoldbash hvis du kan lande angrep for å sette den opp, altså. Selv om det er sterkt når det tar fart, gjør vaktmesterens begrensede rekkevidde ham til tider forutsigbar.

Hvorfor er vaktmester så dårlig for ære?

Varen kan angripe med noen ødeleggende trekk, men ulempen er utholdenheten deres. Etter noen tunge angrep eller angrep med effekt, vil de være helt tom for utholdenhet, og du må være forsiktig for å holde deg i live.

Er For Honor verdt det 2020?

For Honor har konstante innholdsoppdateringer, balanseoppdateringer, arrangementer og grafiske oppdateringer som gjør det til et flott spill å kjøpe, selv i 2020. … Det er et helt unikt spill som tar kampspillsjangeren tilbake i tid til middelalderen, hvor riddere, vikinger og samuraier alle kjemper om seier.

Hvorfor er vaktmester så god for ære?

The Warden har den kjente evnen, som er eksklusivt for klassen og gjør dem i stand til å få flere poeng når de tar sjekkpunkter, eliminerer fiendtlige soldater eller når de er i undertall. Dette gjør Dominion til den beste spillmodusen for en Warden, ettersom modusen spiller best inn i deres styrker.

Anbefalt: