Blir irs-sjekker videresendt?

Innholdsfortegnelse:

Blir irs-sjekker videresendt?
Blir irs-sjekker videresendt?

Video: Blir irs-sjekker videresendt?

Video: Blir irs-sjekker videresendt?
Video: Как укладывать декоративный камень!? / Облицовка цоколя / Возможные ошибки 2024, Mars
Anonim

Nei, skattemyndighetene vil ikke videresende en refusjonssjekk. I stedet vil den bli returnert til skattemyndighetene. … Du kan også sende inn et skjema 8822 for å endre adressen din hos IRS. Det kan hende de ikke mottar den før refusjonen er behandlet, men den nye adressen vil bli registrert hos dem.

Vil stimuleringssjekker videresendes?

Det virkelige spørsmålet er, vil USPS videresende statlige sjekker? Ikke alltid. IRS advarer om at ikke alle postkontorer vil videresende statlige sjekker – selv om du har sendt inn en adresseendring.

Hvordan får jeg stimulussjekken min hvis jeg flyttet?

Hvis du vanligvis ikke er pålagt å sende inn skatt og ikke har mottatt stimulansbetalingen, kan du fortsatt kreve betalingen som gjenopprettingsrabatt på skatten i år. Hvis du allerede har sendt inn skatt og ikke inkludert den nye adressen din, kan du varsle skattemyndighetene om adresseendring ved å fylle ut skjema 8822.

Videresender USPS IRS-sjekker?

Men selv når du varsler USPS, ikke alle postkontorer videresender statlige sjekker, så du bør fortsatt varsle oss. For adresseendringer knyttet til en arbeidsskattemelding, utsteder vi bekreftelsesmeldinger (Merknader 148A og 148B) for endringen til både ny og tidligere adresse.

Vil offentlige sjekker bli videresendt i posten?

(a) Federal lov tillater ikke postkontoret i USA å videresende sjekker som er utstedt av den føderale regjeringen.

Anbefalt: