Hvilke dyr lever i drey?

Innholdsfortegnelse:

Hvilke dyr lever i drey?
Hvilke dyr lever i drey?

Video: Hvilke dyr lever i drey?

Video: Hvilke dyr lever i drey?
Video: Lete etter dyr i fjæra 2024, Mars
Anonim

En drey er reiret til et treekorn, flygende ekorn eller ringhalepossum. Drey er vanligvis bygget av kvister, tørre løv og gress, og vanligvis satt sammen i gaflene til et høyt tre. De blir noen ganger referert til som "tørre reir" for å skille dem fra ekorns "hulrom" (også k alt "hi").

Lager røde ekorn drey?

Røde ekorn (Tamiasciurus hudsonicus)

Røde ekorn konstruer utsiden av deres tørre med grove lag av bark og interiøret med finstrimlet bark av bjørk eller hvit sedertre, gress, mose og til og med fjær.

Hvor bor ekorn?

Treekorn lever vanligvis i skogkledde områder, siden de foretrekker å leve i trær. Jordekorn lever opp til navnene sine. De graver huler, et system av tunneler under jorden, for å leve i. Noen ekorn går også i dvale i huler om vinteren for å holde varmen.

Hvor er ekorn dreys?

Et ekorn bor i et reir kjent som en "drey", som består av en ball av sammenvevde kvister, foret innvendig med myke materialer, inkludert mose, blader, gress og gran. Dreys er vanligvis plassert i gaffelen til en gren tett mot trestammen, rundt to tredjedeler av veien oppover treet.

Hvor bor GRÅ ekorn?

Gråekornet kan finnes i et bredt spekter av habitater, inkludert løvskog, blandet løvskog/barskog, forstadsparker og hushager. Den er aktiv på dagtid, tilbringer mesteparten av tiden i trærne, men kommer ofte ned til bakken for å lete etter mat.

Anbefalt: