Er torden når to skyer kolliderer?

Innholdsfortegnelse:

Er torden når to skyer kolliderer?
Er torden når to skyer kolliderer?

Video: Er torden når to skyer kolliderer?

Video: Er torden når to skyer kolliderer?
Video: Учёные разрезали камень на две части и впали в ступор, от увиденного мурашки по коже 2024, Mars
Anonim

Varm luft og kaldt regn går sammen for å lage et tordenklapp. Partikler i skyene. skyene slår sammen og bakken rister og lager et stort dunk. Lyn treffer hverandre.

Er torden forårsaket av skyer som raser sammen?

Svar. Torden er forårsaket av den raske utvidelsen av luften rundt banen til et lyn. … Når lynet kobles til bakken fra skyene, vil et andre lynnedslag returnere fra bakken til skyene, og følge samme kanal som det første nedslaget.

Hva skjer når skyer treffer hverandre?

Skyer er laget av små vanndråper. Det er så kaldt høyt oppe på himmelen at det begynner å danne seg iskrystaller inne i skyene. Deretter beveger iskrystallene seg til toppen av skyen og vanndråpene holder seg nær bunnen av skyen. Når de beveger seg forbi hverandre og gnir seg mot hverandre, lagrer de statisk elektrisitet.

Hva skjer når to skyer kolliderer?

Svaret er begge deler. Lyn fra sky til bakken kommer fra himmelen og ned, men delen du ser kommer fra bakken. Et typisk sky-til-jord-blink senker en bane med negativ elektrisitet (som vi ikke kan se) mot bakken i en serie med sprut.

Gjør sky til sky lyn torden?

En skyblits er lyn som oppstår inne i skyen, beveger seg fra en del av en sky til en annen, og noen kanaler kan strekke seg inn i klar luft. … Torden starter som en sjokkbølge fra den eksplosivt ekspanderende lynkanalen når en stor strøm forårsaker rask oppvarming.

Anbefalt: