Vil dojo-loaches spise mystiske snegler?

Innholdsfortegnelse:

Vil dojo-loaches spise mystiske snegler?
Vil dojo-loaches spise mystiske snegler?

Video: Vil dojo-loaches spise mystiske snegler?

Video: Vil dojo-loaches spise mystiske snegler?
Video: The process of catching fish loach (catfish) by hand is simple, did you know this trick? Hoang Huong 2024, Mars
Anonim

Dojo Loaches elsker å spise snegler og vil hjelpe deg med å kontrollere snegleproblemer du måtte ha i akvariet ditt.

Kan loaches leve med mystiske snegler?

Loaches vil virkelig trakassere sneglene, og nappe i det de kan til sneglen blir værende inne i skallet og dør av sult. Ikke legg snegler til en tank med sneglespisende fisk med mindre du mater fisken. De fleste puffere og mange loaches vil drepe snegler av alle størrelser, før eller siden.

Hva er den beste Loachen for å spise snegler?

Clown Loach The Clown Loach har et godt rykte som en sneglespisende fisk (og med god grunn). Du kan se dem patruljere vannet før de raskt graver under underlaget. Dette gjør dem svært effektive til å bli kvitt snegler som liker å grave seg ned og gjemme seg.

Hva er Dojo Loaches favorittmat?

Diett. Dojo-loacher vil spise flakefood, men synkende pellets fungerer bedre, siden de sørger for at loachene får nok å spise. I naturen søker de for det meste på elvebunn etter insektlarver og krepsdyr. I lys av dette kan du av og til legge til levende og frossen mat som s altlake og blodorm.

Kan jeg beholde 2 dojo-loacher sammen?

Det er mulig å ha en enkelt Dojo Loach i tanken, men vi anbefaler det ikke. Disse fiskene har det best når de er i en gruppe på 3 eller flere. Takket være deres fredelige natur klarer Dojo Loaches seg også fint i fellestanker. De vil faktisk vise tegn på sosialisering med andre ikke-aggressive fisker.

Anbefalt: