Bør du godta venmo for Facebook Marketplace?

Innholdsfortegnelse:

Bør du godta venmo for Facebook Marketplace?
Bør du godta venmo for Facebook Marketplace?

Video: Bør du godta venmo for Facebook Marketplace?

Video: Bør du godta venmo for Facebook Marketplace?
Video: Cybercrime – Alarmstufe rot - Was wird gegen Ransomware und Phishing getan? | doku 2024, Mars
Anonim

Facebook anbefaler PayPal eller kontanter, men du kan også bruke en annen person-til-person betalingsmåte som Venmo eller Cash App. Uansett hva du velger, sørg for at du kommuniserer hvordan du ønsker å bli bet alt med kjøperen før du møter dem. … Facebook har en liste med tips for trygt kjøp og salg på deres markedsplass her.

Er det trygt å betale med Venmo på Facebook Marketplace?

Mens Venmo stort sett er trygt, er det viktig å ikke delta i høyrisikoaktiviteter med økonomien din. Selv Venmo er klar over disse svindelene og advarer på nettsiden sin om at Venmo er designet for betalinger mellom personer som stoler på hverandre fordi det ikke er noen beskyttelse for kjøper eller selger.

Er det trygt å bruke Venmo på Marketplace?

Med mindre Venmo gir direkte mulighet, IKKE BRUK VENMO TIL Å TRANSAKTERE MED MENNESKER DU IKKE KJENNER PERSONLIG, SPESIELT HVIS TRANSAKSJONEN INBEVELER KJØP ELLER SALG AV ET VARE ELLER TJENESTE (for eksempel konsertbilletter, elektronisk utstyr, joggesko, en klokke eller andre varer).

Hvordan fungerer Venmo på Facebook Marketplace?

Når «kjøperen» kontakter selgeren på Facebook Marketplace, , ber de om å betale for utstyret med Venmo. Hvis selgeren samtykker, kommer pengene i flere avdrag under $100. Pengene begynner å komme inn, så selgeren mistenker ikke kjøperen, så de samles og selgeren overlater utstyret.

Kan du bli svindlet på Facebook Marketplace?

Nettmarkedsplasser er grobunn for identitetstyveri, og Facebook Marketplace er intet unntak, med svindlere stille som overtar legitime brukerkontoer for å legge til autentisitet til deres ulemper. Facebook-brukere, selv de som aldri har tenkt å bruke Marketplace, kan minimere sannsynligheten for at kontoen deres …

Anbefalt: