Kan du drive med luftfjæring?

Innholdsfortegnelse:

Kan du drive med luftfjæring?
Kan du drive med luftfjæring?

Video: Kan du drive med luftfjæring?

Video: Kan du drive med luftfjæring?
Video: Coilovers or Air Suspension | What's Right For You? 2024, Mars
Anonim

Er luftfjæring bra for racing? Vi kjenner noen få mennesker som bruker sine luftutstyrte biler til racing og til og med drifting! Du kan sette opp bilen riktig for å håndtere presset (ingen ordspill) av racing. En ting du bør være forsiktig med er installasjonen.

Kan du kjøre med luftfjæring?

Hvis du for eksempel kjører en Formelbil, kan den ekstra vekten oppveie de potensielle fordelene, men for 99 % av entusiastene som sporer bilen sin, selv på elitenivå, er luftfjæring enperfectly viable alternativ.

Er luftfjæring bra for daglig kjøring?

Ta en titt på noen av fordelene med luftfjæring: Mer førerkomfort på grunn av reduksjon i støy, hardhet og vibrasjon på veien som kan forårsake førerubehag og utmattelse. Mindre slitasje på fjæringssystemet på grunn av redusert hardhet og vibrasjon ved tungkjøring.

Påvirker suspensjon drifting?

Suspensjon. Et godt sett med coilovers er en veldig klok investering - de er hjertet av det som vil få driftbilen din til å håndtere godt. … Racerbilstivhet er ute av drift, du vil bruke fjærhastigheter som bare er litt stivere enn typiske høyytelses gatecoiloverfjærhastigheter.

Er luftfjæring pålitelig?

Er kollisjonsputeoppheng pålitelige? Ja, definitivt. I de fleste tilfeller kan godt vedlikeholdt kollisjonsputeoppheng faktisk vare lenger enn andre typer oppheng fra markedet.

Anbefalt: