Hva er biodynamikk rudolf steiner?

Innholdsfortegnelse:

Hva er biodynamikk rudolf steiner?
Hva er biodynamikk rudolf steiner?

Video: Hva er biodynamikk rudolf steiner?

Video: Hva er biodynamikk rudolf steiner?
Video: Agriculture Course By Rudolf Steiner 2024, Mars
Anonim

I 1924 - som svar på spørsmål om utarming av jord og en generell forringelse av avlinger og husdyr - holdt Rudolf Steiner åtte forelesninger om "det åndelige grunnlaget for en fornyelse av jordbruket." …

Hva er biodynamikk Steiner?

Biodynamisk jordbruk er en form for alternativt jordbruk som ligner veldig på økologisk landbruk, men det inkluderer forskjellige esoteriske konsepter hentet fra ideene til Rudolf Steiner (1861–1925). Opprinnelig utviklet i 1924, var det den første av bevegelsene for økologisk landbruk.

Hva er meningen med biodynamikk?

1: av eller knyttet til et oppdrettssystem som følger en bærekraftig, helhetlig tilnærming som kun bruker organiske, vanligvis lokale materialer for gjødsling og jordbehandling, viser gård som et lukket, diversifisert økosystem, og baserer ofte oppdrettsaktiviteter på biodynamiske månesykluser …

Hva er prinsippene for biodynamikk?

Biodynamisk landbruk er en forbedret eller alternativ metode for økologisk landbruk. Biodynamisk bruker tradisjonelle oppdrettsteknikker og en foreskrevet liste over biologiske eller naturlige "preparater", mens den anerkjenner og arbeider med universelle eller kosmiske krefter som er på spill i oppdrettsmiljøet.

Hva gjør noe biodynamisk?

Biodynamiske planter dyrkes i bakken i levende jord, noe som gir en kvalitet på helse og ernæring som ikke er mulig med kunstgjødsel eller hydroponisk dyrking. Biodynamiske gårder ønsker å generere sin egen fruktbarhet gjennom kompostering, integrering av dyr, dekkkultur og vekstskifte.

Anbefalt: